Service & Onderhoud

“Door de vele jaren heeft Gelderse Kozijnen veel kennis opgedaan in het service verlenen en repareren van alle merken kozijnen en gevelelementen.”

 Duurzame kwaliteit, hoogwaardig product, zorgeloze montage.

SERVICE & GARANTIE

Gelderse Service en Onderhoud biedt een uitgebreid aanbod aan service en garantie diensten aan zowel particulieren, woningbouwcorporaties, aannemers en overige bedrijven.

Onder ons dienstenaanbod vallen o.a.:

 • Behandeling van calamiteiten zoals inbraak of lekkage
 • Onderzoek en oplossen van bouwkundige en lekkage problemen
 • Bestaande kozijnen aanpassen aan PKVW®
 • Vervanging bij brand- en inbraakschade
 • Garantiewerkzaamheden van bestaande kozijnen, deuren en meer
 • Ontzorgen van VvE’s

KENNIS VAN ALLE MERKEN

Door de vele jaren heeft deze afdeling veel kennis opgedaan in het service verlenen en repareren van alle merken kozijnen en gevelelementen. 

Dit beperkt zich niet tot de producten van Gelderse Kozijnen, maar wij zijn in staat service en onderhoud te bieden voor alle merken kunststof kozijnen en aluminium kozijnen, alsmede stalen en houten kozijnen.

Als spoed gewenst is bij brandschade, inbraakschade, lekkage, storingen en andere problemen wordt met spoed een monteur gestuurd. Indien mogelijk, worden de reparatiewerkzaamheden direct uitgevoerd. Hierbij wordt alles gedaan om de overlast van de opdrachtgever (huurder) tot een minimum te beperken.

Heeft u schade? Neem contact met ons op via 024 – 3733049.

GARANTIECLAIM

Voor een garantieclaim kunt u contract opnemen met ons. Dit kan telefonisch via 024-3733049 of per e-mail naar: info@geldersekozijnen.com

BRAND- EN INBRAAKSCHADE

Hebben uw kozijnen schade opgelopen na brand of een inbraak? Heel vervelend, naast de emotionele schade wilt u vaak ook zo snel mogelijk de zichtbare schade laten repareren.

TOTALE ONTZORGING VAN VVE’S

Wij zijn de ideale partner voor Actieve en Slapende VVE’s. Met persoonlijk advies leveren wij een totaalproduct zonder tussenkomst van een aannemer en regelen wij alles met betrekking tot renovatie, service, onderhoud en reparatie.

TOTALE ONTZORGING VAN VVE’S

Gelderse Kozijnen is de ideale partner voor Actieve en Slapende VVE’s. Met persoonlijk advies leveren wij een totaalproduct zonder tussenkomst van een aannemer en regelen wij alles met betrekking tot renovatie, service, onderhoud en reparatie. Vanaf de opname, offertevorming, eigen productie en complete montage tot een fraai afgewerkt eindproduct! Voor VVE’s waarbij al kunststof of aluminium kozijnen zijn geplaatst en waarvan de leverancier vaak niet meer bekend is hebben we ook de ideale oplossing. Een eigen service en onderhoudsbedrijf die ook producten van andere leveranciers onderhoudt en repareert!

Begeleiding in gehele traject

 • -Advisering en uitvoering afgestemd op uw wensen.
 • -Ondersteuning tijdens bewoners bijeenkomsten.
 • -Bemonstering met proefmodellen en proefwoning.
 • -Eigen contactpersoon binnen Gelderse Kozijnen voor bewoners.
 • -Demontage, productie en (complete) montage in eigen beheer.
 • -Vraag informatie aan over ondersteuning van uw VvE

Renovatie

 • -Kozijnen en schuifpuien in duurzaam kunststof of aluminium.
 • -Diverse oplossingen mogelijk voor het vervangen van stalen en / of houten kozijnen.
 • -Slanke aluminium kozijnen ter vervanging van stalen kozijnen.
 • -Degelijke kunststof kozijnen ter vervanging van houten kozijnen.
werkbedrijf

ONDERHOUDSCONTRACT

Ook al is aluminium en kunststof onderhoudsarm, aan het hang- en sluitwerk moet regelmatig onderhoud worden gegeven om de bewegende delen in beweging te houden. Een stukje onderhoud wat maar al te vaak wordt vergeten. Hoe onderhoud ik mijn kozijnen?

Kijk hiervoor bij Tips voor onderhoud daar staat precies welk onderhoud gedaan moet worden om te zorgen voor een leven lang plezier van de kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. 12 jaar volledige garantie met onderhoudscontract Middels een onderhoudscontract zorgt de afdeling Service & Onderhoud er voor dat dit noodzakelijke onderhoud met regelmaat gebeurt en dat bewoner en/of eigenaar voor tientallen jaren geen omkijken meer heeft aan de kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien.

Sluit u direct een onderhoudscontract af bij aanschaf van de kunststof kozijnen, dan krijgt u i.p.v. 10 jaar, 12 jaar volledige garantie op de kozijnen.

15727

 BRAND- EN INBRAAKSCHADE

Hebben uw kozijnen schade opgelopen na brand of een inbraak? Heel vervelend, naast de emotionele schade wilt u vaak ook zo snel mogelijk de zichtbare schade laten repareren.

Onze technische vakmensen zijn gespecialiseerd in de reparatie van alle soorten kozijnen. Is de schade niet meer te repareren of is vervanging voordeliger, dan kunnen onze ervaren monteurs direct zorgen voor een op maat gemaakt voorstel voor de vervanging van uw kozijnen.

ACHTERSTALLIG EN PREVENTIEF ONDERHOUD

Door middel van preventief onderhoud zorgt u ervoor dat uw kozijnen zo lang mogelijk in een goede conditie blijven. De bewegende onderdelen van uw kozijnsysteem worden bij een onderhoudsbeurt gecontroleerd en krijgen een onderhoudsbeurt. Hierdoor wordt de levensduur verlengd van uw kozijnen.

Het service en onderhoudsteam van Gelderse Kozijnen kan voor alle mogelijke uitvoeringen van kozijnen het preventieve en het achterstallige onderhoud plegen. Informatie aanvragen onderhoudscontract kozijnen Tijdens het uitvoeren van achterstallig onderhoud wordt als eerste een zogenaamde ‘nul meting’ gedaan.

Deze nul meting wordt gebruikt om een uitgebreid rapport te maken over de huidige staat van uw kozijnen. Het rapport geldt als basis voor het onderhoudsadvies, uiteraard aangevuld met uw wensen en eisen ten aanzien van het onderhoud. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van ons, zowel qua tijd en werkzaamheden als kosten. U weet van tevoren precies wat wij gaan doen en welke kosten hierbij komen kijken.

Uitvoering van onderhoud en rapportage geschied conform de richtlijnen zoals opgesteld in NEN 2767. U kunt bij Gelderse Kozijnen twee soorten onderhoudscontracten afsluiten:

 • Basis
 • Excellent

Het Basis onderhoudscontract houdt in dat wij preventief onderhoud komen plegen op uw kozijnen. Hiermee voorkomt u storingsmeldingen en vroegtijdige slijtage. In het Basis onderhoudscontract zit geen dekking voor de gebruikte materialen of kosten voor tussentijdse reparaties. Kiest u voor het Excellent onderhoudscontract, dan ontvangt u een all-in onderhoudspakket voor uw kozijnen.

Naast het preventieve onderhoud, dekt deze onderhoudsovereenkomst ook de kosten van de gebruikte materialen en tussentijdse reparaties zijn ook inbegrepen. Het Excellent onderhoudscontract zorgt ervoor dat u precies weet wat de kosten zijn om uw kozijnen jarenlang te laten onderhouden en repareren.

U zult niet meer voor financiële verrassingen komen te staan indien er onverhoopt slijtage en defecten aan uw kozijnen voorkomen of wanneer u periodiek onderhoud wilt laten plegen. Voor welke kozijnen kunt u een onderhoudscontract afsluiten. U kunt bij Gelderse Kozijnen voor alle soorten en maten kozijnen een passend onderhoudscontact afsluiten zoals:

 • Kunststof kozijnen
 • Aluminium kozijnen

Informatie aanvragen onderhoudscontract kozijnen