Gelderse Kozijnen

” Gelderse Kozijnen is gespecialiseerd in het produceren en monteren van groot- en kleinschalige projecten. Voor nieuwbouw, renovatie en woningbouw.” 

Bij Gelderse kozijnen bent u sinds 2011 aan het juiste adres voor de beste kunststof kozijnen.

HET BEDRIJF GELDERSE KOZIJNEN

Gelderse Kozijnen is een bedrijf dat gevestigd is in Wijchen (bij Nijmegen). Bij Gelderse Kozijnen kunt u terecht voor een totaalpakket. Wat ook wel fijn is dat u dan maar met 1 bedrijf te maken hebt die alles voor u tot in de puntjes regelt.

Wij leveren namelijk niet alleen kunststof kozijnen, maar ook aluminium & hout. Verder bestaat ons assortiment uit veranda’s, gevelbekleding, screen’s, rolluiken, etc. Omdat wij ook beschikken over een eigen productie, hebben we een vlotte levertijd. En zijn wij een fijne partner voor zowel particulier als zakelijk.

Gelderse Kozijnen is een van de vooraanstaande producenten als het gaat om de productie van kunststof kozijnen. Het bedrijf heeft al lange tijd ervaring in de levering, productie en montage van kunststof kozijnen. Wij leveren en produceren o.a. Gealan, Inoutic, Veka, Schuco dit zijn de merken die kwalitatief, een van de betere, zo niet de beste!

WERKWIJZE GELDERSE KOZIJNEN

Wij staan bekend om onze projectmatige aanpak en een deskundige omzetting van uw wensen in een hoogwaardig product. Samen bespreken we uw wensen, waarbij onder andere de volgende aspecten aan de orde zullen komen:

afb_homepage_showroom

Bezoek ons 

Geїgeïnteresseerde bezoekers zijn van harte welkom om bij ons op de koffie te komen. In onze showroom kunt u ons uitgebreide assortiment kunststof kozijnen bekijken en krijgt u persoonlijk advies op maat van onze adviseurs.

afb_homepage_onswerk

Projecten

Een geslaagde klus maakt ons trots. En we laten u graag zien waar we trots op zijn. Laat u inspireren door de mogelijkheden van kunststof kozijnen voor uw renovatie of nieuwbouw.